Víztisztító Market webáruház hivatalos blogja

A tiszta víz már nem luxus!

A tiszta víz már nem luxus!

Desztillált víz fogyasztása

2016. október 09. - Víztisztító Market

deszt-viz-fokep.jpg

Desztillált víz fogyasztásáról erőssen megoszlanak a vélemények, doktorok és fogyasztók között is. Egyes természetgyógyászok ajánlják, mások, pedig ellenzik. 

Józan paraszti ésszel gondolkozva valóban gondot okozhat, ha mostantól csak desztillált vizen élsz. De az is gond, ha csak mindig rántott húst eszel rántott hússal. Vagyis az egyoldaló táplálkozás sosem vezet semmi jóra.

Ezért azt javasoljuk, hogy csak kúra szerűen fogyaszd, vagy felváltva tisztított vízzel.  

A desztilláció egy természetes folyamat, hiszen az esővíz a természet által desztillált víz.

A desztilláció tökéletesen eltávolít minden plusz anyagot a kezelt vízből, legyen az baktérium, klór, arzén, bármilyen nehézfém, sőt még az ásványi anyagokat is. Tehát valóban mindent! 

Tudtad? Tengerparti országokban, ahol nincs ivóvíz, ott a tengervíz lepárlásából nyerik. Ezen kívül több külföldi bevásárlóközpontban is árulják palackozott formában.  Forrás: wikipedia.org

Egyes tudósok szerint a kétszer desztillált víznek (másnéven: bideszt víz) csökken a deutérium tartalma.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszures.blog.hu/api/trackback/id/tr7211731695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása