Víztisztító Market webáruház hivatalos blogja

A tiszta víz már nem luxus!

A tiszta víz már nem luxus!

Víztisztító beszerelése házilag

2017. április 10. - Víztisztító Market

RO víztisztító beszerelése házilag vállalkozó szellemű jelölteknek kifejezetten ajánlott! Az összes általunk értékesített készülékhez magyar nyelvű beszerelési és karbantartási útmutatót adunk, ami végig vezet a teljes folyamaton. 

Pár alap szerszámra, 1,5 óra szabad időre és némi türelemre azért szükség lesz. Kapkodva nem szabad neki állni, mert akkor csak bosszúságot okoz!

Első ízben találjuk ki a berendezéshez mellékelt csap helyét. Elhelyezhetjük a mosogató tálcán vagy a munkalapon is. Az általunk kijelölt pontot jelöljük meg (mondjuk egy filctollal), majd fúrjunk 8mm-es fúrószárral egy lyukat. Értelem szerűen mosogatótálcához fémhez, munkalaphoz fához való szárat válasszunk!

Az elkészített furatba állítsuk a csaptelep menetes szárát, majd rögzítcsük a csomagban megtalálható tartozékokkal. 

ozmozis-viztisztito-viz-bekotes.jpg

Következő lépésként készítsük el a vízvételi helyet víztisztítónk számára, a sarokszelep hideg vizes ágáról. Az egységcsomagban található adaptert csavarjuk fel, majd abba illesszük bele a kék karos főelzáró csapot. A menetes részekre minden esetben csavarjunk jó vastagon teflon szalagot!

ozmozis-viztisztito-beszerelese.jpg

Harmadik lépésként készítsük el a technikai víz távozásához szükséges pontot. A mosogató elfolyó ágára 6mm-es fúróval készítsünk egy lyukat.

viztisztito-beszerelese-hazilag.jpg

 Illesszük fel a szennyvíz nyerget, majd kössük be a műanyag vízcsövet.

viztisztito-bekotese.jpg

Az ozmózis víztisztító készüléket helyezzük be a konyhaszekrény belselyébe. A használati útmutató által megjelölt pontokra csatlakoztassuk a csaptelep, szennyvíz elfolyó, tartály (ha van) és a sarokszelep műanyag vízvezetékét.

reverz-ozmozis-viztisztito-tartaly.jpg

Következhet a rendszer feltöltése! Első körben zárjuk el a puffertartály csapját, majd nyissuk ki a sarokszelepnél található főelzárót. Várjuk meg, még a víztisztító teljesen megtelik vízzel és megáll a tisztívíz termelés. Ellenőrizzük a csatlakozások tömítettségét!

Ha nem találtunk semmi rendellenességet, akkor kinyithatjuk a tartály tetején található csapot is. Miután a tartály is teljesen feltöltődött, engedjük ki az összes vizet, majd az átmosást ismételjük meg mégegyszer. 

viztisztito-beszereles-purepro-ro-105.jpg

Ezután használatba vehető a berendezés, élvezhetjük a teljesen tisztított víz ízét és büszkénk lehetünk magunkra, hogy mindent teljesen eegyedül be tudtuk szerelni!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszures.blog.hu/api/trackback/id/tr6412364881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása