Víztisztító Market webáruház hivatalos blogja

A tiszta víz már nem luxus!

A tiszta víz már nem luxus!

Vízadagolós hűtőhöz vízszűrő

2017. január 31. - Víztisztító Market

vizadagolos_hutohoz_vizszuro.jpg

Az IonFilter vízadagolós hűtőhöz való vízszűrője a Columbia típusjelzést kapta.

A spanyol márkától megszokottan, ez a szűrő is rendkívül jó minőségű termék. Megkapta a Aqua Europa, CE és WQA minősítéseket is!

1/4"-os csatlakozóinak köszönhetően a legtöbb külső szűrős hűtőszekrényhez felszerelhető, legyen az Side by Side vagy hagyomány vízadagolós. 

A terméket itt érheted el:-----> IonFilter Columbia hűtő vízszűrő készlet

PurePro JA-503 vízionizátor - lúgosító - víztisztító

PurePro JA-503 egy olyan konyha pultra helyezhető vízionizátor készülék, ami nem csak megtisztítja hanem lúgosítja is az ivóvizet. A digitális vezérlőpanelén beállítható a lúgosítás mértéke, ezen kívül nyomon követhetjük a pH, ORP értékeket, áramlási sebességet, automata elektroda tisztítás folyamatát, stb... Kijelzi a szűrőcsere igényét is!

A beszereléshez és üzembehelyezéshez szükséges összes kiegészítő tartozékot tartalmazza az egység csomag! 

További információért kattints rá a termék oldalára: https://www.viztisztitomarket.hu/purepro-ja-503

Mikor van szükség nyomásfokozó pumpára?

viztisztito-nyomasfokozo-pumpa-szett.jpg

A fordított ozmózis rendszerű készülékek alap feltétele a min. 3 bár hálózati nyomás megléte. Ha nincs meg, akkor sajnos nem megfelelően vagy egyáltalán nem működik a víztisztító. Ezen kívül drasztikusan megemelkedik a technikai víz mértéke is!

Vásárlás előtt érdemes megnézni a családi házunk - lakásunk helyi víznyomását. A vízművek is adnak tájékoztatást, de ajánlott lemérni magunknak is, mert sokszor tapasztalunk még a házon belül is eltérést. 

Gyakorlatilag az összes RO készüléknek van nyomásfokozó szivattyús változata. Általánosságban elmondható, hogy a vételár kedvezőbb, ha alapból szivattyúval szerelt változatot vásárolunk, mint ha utólag szereljük vagy szereltetjük fel rá. 

Előfordulhat, hogy költözés miatt új helyre kerül a berendezés, ahol már túl alacsony vagy ingadozó a víznyomás. Esetleg központilag nyomáscsökkentő szelepet szerelnek be utólag. Ebben az esetben vásárolható külön is nyomásfokozó egység, hozzávaló nagy- és kisnyomású kapcsoló, tartókonzol és tápegység is.

A pumpát és egyéb tartozékokat itt megtalálhatod nálunk:----> Víztisztító tartozékok és alkatrészek

Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk!

PurePro S300 konyhai víztisztító

A PurePro S300 egy direkt átfolyós rendszerű, dupla aktívszenes víztisztító. Minőségi kialakítás, nagyszerűen egyszerű rendszer jellemzi. Beszerelése nagyon egyszerű és egyértelmű. Magyar nyelvű beszerelési és használati útmutatót adunk a készülék mellé. 

A berendezés legfőbb előnyei:

  • Az ásványi anyagokat az ivóvízben hagyja.
  • Kis helyigényű, így biztosan elfér bármely konyhaszekrényben
  • Bajonettzáras gyorscsatlakozókkal nagyon egyszerű és gyors szűrő csere
  • Igényes csaptelep alap tartozék.

Az S300-nak van ultraszűrővel szerelt változata is! 

A terméket itt tekintheti meg: PurePro S300-K 

purepro-s300-easy-filter-change.jpg

purepro-s300-tartozekok.jpg

purepro-s300-szurobetetek.jpg

purepro-s300-konyhai-viztisztito.jpg

Akváriumi RO szűrők PROFI akvaristáknak és akvakertészeknek!

Akváriumokban található színes halak és a gyönyörű növények általában a trópusokról származnak. Ha azt szeretnénk, hogy a kedvenceink jól érezzék magukat az aksiban, szaporodjanak, nagyra nőjenek akkor meg kell közelítenünk az eredeti élőhelyükön található vízminőségi paramétereket.

Általánosságban elmondható, hogy a trópusi fajok lágy víz kedvelőek. Magyarországon az átlag vízkeménység 15 nk° (német keménységi fok), de több helyen még az extrém magas 25 nk° is mérhető. 

Vízlágyításhoz, ozmóvíz készítéshez akvarisztikai RO készülékeinket tudjuk ajánlani. Kínálatunk közt kis, közepes és nagy teljesítményű - profi berendezés is megtalálható. 

Az akvarista célra tervezett RO víztisztító eltávolít minden 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződést. A mechanikai üledéktől kezdve, a vegyi anyagokon (pl. klór) át, egészen a legapróbb baktériumig. Így vízcsere előtt nincs szükség a friss víz levegőztetésére. A csapvizet nagy hatásfokkal lágyatja, oldott anyag tartamát, pedig 90%-ban csökkenti. 

Berendezéseinket itt találhatod: https://www.viztisztitomarket.hu/akvarium-ro-szuro-ozmoviz-forditott-ozmozis

Saját készítésű videónk az egyik legnépszerűbb termékünkről:

süti beállítások módosítása