Víztisztító Market webáruház hivatalos blogja

A tiszta víz már nem luxus!

A tiszta víz már nem luxus!

Víztisztító UV lámpa - Germicid

2017. február 23. - Víztisztító Market

UV lámpa feladata: víz sterilizálása UV-C fény segítségével.

Ilyen kiegészítő baktérium- és vírusölő készülék gyakorlatilag az összes háztartási és központi víztisztítóhoz felszerelhető. Használata erőssen ajánlott fúrt kutak vízkezelésénél és ritkán használt konyhai ivóvíztisztító berendezéseknél!

Több fajta teljesítményben és méretben kapható, 6 wattostól egésszen 55 wattos kivitelig.

(Vásárlás előtt ellenőrizze a készülék hely igényét, mert az 55 wattos verzió több, mint egy méteres!)

Előnye: Az UV sugárzással történő fertőtlenítés esetén nem keletkezik egészségre káros melléktermékek!

Megj: A fertőtlenítéshez használt UV lámpákat másnéven Germicid lámpának is nevezik. 

A termékeinket itt megnézheted: ---> Víz fertőtlenítő UV lámpák és tartozékaik

viztisztitohoz-uv-lampa.jpg

uv-lampa-purepro-viztisztito.JPG

nagyteljesitmenyu-uv-lampa-furt-kuthoz.jpg

viztisztito-uv-lampa.jpg

PurePro NANO membrán RO víztisztító készülékekhez

A PurePro új generációs NANO (NF=Nanofiltration) membrán használata mellett elhagyhatóak az AIMRO és MINERAL típusú visszasózó, azaz ásványi anyag visszapótló egységek.

A NANO membrán résmérete 0,0008 mikronos, ezáltal nem szűri ki teljese mértékben az ásványi anyagokat az csapvízből. (csak a egyvegyértékű ásványi sókat és a kisebb molekula súlyú kétvegyértékű ásványi sókat engedi át)

De, ez a résméret még felfogja a baktériumokat, vírusokat és minden mást is, mint egy "hagyosmányos" RO membrán! 

Plusz előny, hogy csökken a technikai víz mértéke, ha ilyet használunk!

Általánosságban elmondható, hogy az ára 2-3.000Ft-tal magasabb, mint egy "sima" RO membránnak. De, ha figyelemmel vesszük, hogy nem szükséges ásványi anyag visszapótlót vásárolnunk, akkor még olcsóbb is!

RO membránjainkat itt találhatod:

https://www.viztisztitomarket.hu/ro-membran

Több márkából és típusból válogathatsz!

purepro-nano-membran-ro-viztisztitohoz.jpg

Exkluzív csapok beépíthető víztisztítókhoz

Víztisztító vásárlása előtt állsz és valami különlegeset szeretnél a konyhádba?

Hagyományos és RO beépíthető készülékekből leginkább a csap látszódik. Némely berendezéshez már alap tartozékként is gyönyörű csaptelep jár.

De olyan, ami egyszerre konyhai csaptelep és víztisztító csaptelep is, azt kétlem!

Erre találták ki a 3-utas és 4-utas verziót. 

A 3-utas azt jelenti, hogy a sima mosogatós csaptelepbe van integrálva a víztisztító csapja. 

Tudsz engedni mosogatáshoz való hideg-meleg vizet és tisztított vizet is! Exkluzív, helytakarékos megoldás.

A 4-utas gyakorlatilag pont olyan, mint a 3-utas, csak itt tisztított vízből is kétfajta engedhető. Például a berendezéseden van ásványi anyag visszapótló egység, akkor választhatsz, hogy "visszasózót" vagy sima "sózatlan" tisztított vizet engedsz. Természetesen ugyan ez igaz pH emelő - lúgosító egység esetén is. 

A képeken egy nagyon szép INOX 3-utas verzió látható. Gyakorlatilag az összes berendezéssel kompatibilis, hiszen jár hozzá 1/4" - 3/8-os átalakító csavar. Jár még hozzá kettő darab flexibilis cső, hogy gyorsan össze tud szerelni a sarokszeleppel. Ezen kívül a csomag tartozéka egy cső kulcs is, hogy minél hamarabb a helyére tudd rögzíteni a lehető legkevesebb fáradalommal. 

Nálunk rengeteg típusból választhatsz, az olcsóbb 4-5.000Ft-os kategóriától egészen 70-80.000Ft-os verzióig! Modern stílustól a vintage stílusig.

Gondolkozz előre! Feleslegesen ne vásárolj sima mosogatóhoz valót, ha egyszer úgyis szeretnél víztisztítót is!

Még egy jó hír: Ha tőlünk vásárolod a víztisztító készüléked és szeretnél hozzá másmilyen csaptelepet, akkor a gyárit nem muszáj kifizetned! Kivesszük az egységcsomagból és levonjuk az árát!

Itt találhatod őket: https://www.viztisztitomarket.hu/viztisztito-csaptelepek

viztisztito-csap-3-utas-inox.jpg

viztisztitohoz-csap-3-utas-inox.jpg

Hálózati vízadagolók, hiszen a ballonos vízadagolók ideje már rég lejárt!

halozati-vizadagolo.jpg

Cégvezetők hamar belátták, hogy a hálózati vízadagoló sokkal, de sokkal olcsóbban üzemeltethető, mint egy régi módi ballonos rendszerű.

Ha olcsóbban üzemeltethető, akkor az pénzt hoz! Éves szinten ez több tízezer vagy százezer forintot jelenhet, ami már egyáltalán nem vicc, hiszen akár az egyik alkalmazott fizetését is fedezheti egy nagyobb cég esetén!

Számold össze, mennyibe kerül éves szinten a ballonok megvásárlása! Ha több vizes automata is található az irodában vagy üzemben, akkor biztos, hogy a szivedhez kapsz a sokktól!

Egy 19 literes ballon ára jelenleg 1.000 Ft és 1.500 Ft körül mozog, ezért vegyünk egy 1.250 Ft-os középértéket. Így 1 liter palackozott víz 65 Ft-ba kerül. Ezenkívül fizetni kell még betét díjat, bérelni kell a vízadagolót esetleg a ballon tartó állványt is. A ballonokat tárolgatni kell, akkor is ha üres és akkor is ha még teli van. Állandóan figyelni kell, hogy mennyi víz van még a berendezésben. Ha kiürül valakinek ki kell cserélni. A ballon szállító futárt meg kell rendelni telefonon.

A mai modern világban nem engedhetjük meg magunknak, hogy az alap ivóvízzel ennyit bajlódjunk. Hiszen az idő pénz, akkor is ha a sajátunk és akkor is ha az alkalmazottunké. 

hálózati vízadagoló berendezések belsejében ivóvíztisztító rendszer található. Így bármikor képes friss, palackozott vagy annál jobb minőségű ivóvizet biztosítani. Mindenzt állandóan! Nem fogy ki, nem kell rá odafigyelni csak használni kell. Felhasználás mennyiségétől függően, általában évente szükséges szűrőbetéteket cserélni. 

A legjobb az ilyen hálózati vízadagoló automatákban, hogy 1 liter víz készítése megközelítőleg 5Ft-ba kerül! Igen, 5Ft-ba! Ami tizenharmad része a ballonos víznek. 

Az egy dolog, hogy hamar visszahozza a berendezés árát és a karbantartási költségét is, de ahogy az elején beszéltük, még pénzt is spórol!

Egy kis számolás:

Tegyük fel, hogy egy pár fős irodában egy víz automata van napi egy ballon fogyasztással. Ez éves szinten 456.000 Ft kiadást jelent, hiszen 1.250 Ft x 365 nap = 456.250 Ft, és ebben még nincs benne semmiféle betét díj vagy bérleti díj. 

Hálózati vízadagoló költségei: 19 liter x 5 Ft x 365 nap = 34.675 Ft, ebben sincs még benne a csere szűrőbetét ára, de az kb. 8.000 - 10.000Ft évente. Mondjuk, hogy durván cakli-pakli 50.000Ft az éves költség, úgy, hogy nincs vele más dolgunk! 

Ez azért nem rossz ugye? Egy hálózati vízadagolóval meg lehet spórolni 400.000Ft-ot évente! Ha, pedig több van, akkor bele gondolni is rossz, hogy mennyi pénztől esett el a cég eddig ...

Ivóvíztisztító rendszerrel szerelt hálózati adagolók vételára kb.: 150 - 200.000Ft között mozog. Ennyi pénzért, már egy igen tetszetős kivitelű berendezés lehet kapni, ami már tartalmazza a szűrőbetéteket is! Nagyon gyorsan vissza hozza az árát és utána már csak pénzt takarít meg. 

Látogass el hozzánk! Itt megnézheted a hálózati vízadagoló kínálatunkat:

https://www.viztisztitomarket.hu/irodai-uzemi-viztisztito

Víztisztító ház meghúzási ereje

Elég sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy szűrőbetét csere után túlzottan meghúzzák a szűrő házat.

Egy jobb minőségű berendezés háza a legtöbb esetben kúpos menet végződéssel és dupla O gyűrűvel szerelt.

Rendkívül jól záródik és tökéletesen tömít. Ezért nem szükséges tiszta erőből meghúzni, amíg a menet engedi, hiszen a túlhúzásból kárunk is lehet!

Szétrepedhet a műanyag fej a csatlakozók furatánál. Ilyen esetben nem javítható, hiszen akármit is csinálunk vele, a hajszálrepedés mentén csepegni vagy rosszabb esetben folyni fog hálózati nyomás alatt a berendezésünk.

Akkor hogyan kell meghúzni, hogy minden rendben legyen?

Kézzel csavard rá a szűrőház poharát a fejre. Amennyire csak tudod, hozd rá KÉZZEL. Ezután használd a szűrőház kulcsot és CSAK negyed fordulatot csavarj még rajta. 

Az alább képeken a nyilak végénél látható a hajszálrepedés, amiről szól a cikk:

vizszurohaz-meghuzasa.jpg

folyik-a-viztisztito-haza.jpg

viztisztito-szurohaz-dupla-o-gyuru.jpg

Csak szépen, lazán! Szlengesen szólva: nem kell rábikázni!

süti beállítások módosítása