Víztisztító Market webáruház hivatalos blogja

A tiszta víz már nem luxus!

A tiszta víz már nem luxus!

Akváriumi RO szűrők PROFI akvaristáknak és akvakertészeknek!

2017. január 05. - Víztisztító Market

Akváriumokban található színes halak és a gyönyörű növények általában a trópusokról származnak. Ha azt szeretnénk, hogy a kedvenceink jól érezzék magukat az aksiban, szaporodjanak, nagyra nőjenek akkor meg kell közelítenünk az eredeti élőhelyükön található vízminőségi paramétereket.

Általánosságban elmondható, hogy a trópusi fajok lágy víz kedvelőek. Magyarországon az átlag vízkeménység 15 nk° (német keménységi fok), de több helyen még az extrém magas 25 nk° is mérhető. 

Vízlágyításhoz, ozmóvíz készítéshez akvarisztikai RO készülékeinket tudjuk ajánlani. Kínálatunk közt kis, közepes és nagy teljesítményű - profi berendezés is megtalálható. 

Az akvarista célra tervezett RO víztisztító eltávolít minden 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződést. A mechanikai üledéktől kezdve, a vegyi anyagokon (pl. klór) át, egészen a legapróbb baktériumig. Így vízcsere előtt nincs szükség a friss víz levegőztetésére. A csapvizet nagy hatásfokkal lágyatja, oldott anyag tartamát, pedig 90%-ban csökkenti. 

Berendezéseinket itt találhatod: https://www.viztisztitomarket.hu/akvarium-ro-szuro-ozmoviz-forditott-ozmozis

Saját készítésű videónk az egyik legnépszerűbb termékünkről:

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszures.blog.hu/api/trackback/id/tr4812103053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása